De volgende stap

De volgende stap 2

Met deze workshop neem ik je mee op reis door het universum en je aardse beleving.

Het alledaagse leven kan soms ongemerkt voorbijgaan. Op een gegeven moment merk je dat je graag wat wilt veranderen in je leven, maar je weet niet goed hoe of wat. Soms durf je het gewoon niet vanwege alles wat er boven kan komen. Je mist de tools om de wenselijke situatie te scheppen. Ik bied je de mogelijkheid hier beweging in te krijgen.

Workshop is nog niet gepland

Deze dag zal je transformatie op gang brengen of uitbreiden. We werken aan thema’s die groepsgewijs worden opgepakt en waarbij we de blokkerende energieën loslaten. Er worden blinde vlekken belicht, wat weer inzicht geeft. Je krijgt hierdoor meer balans en leert hierdoor breder te kijken. Ik geef specifieke geleide meditaties die een diepere laag aanspreken, die de weg vrij maken voor de volgende stap en gericht zijn op een thema. Muziek en beeld gebruik ik als ondersteuning.

Ervaren

De dag staat bol van energie met hoge trilling. De aangereikte informatie wordt ook ervaringsgericht ondersteund. Zo ervaar je wat jouw waarheid is.
De methodiek om zelf te leren loslaten wordt uitgelegd en samen gedaan.
Heb je interesse geef dit dan aan door een bericht te sturen.

   

   
  Hier volgt nog wat praktische informatie:

  Betalen gaat via ideal.   Betalen via ideal

  Neem zelf eten mee voor de lunch, ik zorg voor thee en wat lekkers.
  In de uiterwaarden van de IJssel is de mogelijkheid om te wandelen.

  Kom je met de auto dan is er parkeergelegenheid ter hoogte van oude kanonsdijk 74. Het is dan 200 meter lopen naar de garage. 

  Inschrijfformulier voor deelname aan de workshop

   [recaptcha]